sweahantverkhemsida

KÖPVILLKOR

Beställning

Priserna i webbutiken är inkl. moms.

Betalningsalternativ:
Payson kort eller internetbank
Swish

Välj

  • Frakt - Kostnad för frakt tillkommer. Från 49:-. Räknas ut i webbutiken.
    Skickar med Postnord eller DB Schenker.
    Hämtas hos ombud. Leveranstid 2-5 dagar.
  • Hämta i målarverkstaden - om vill hämta din beställning hos mig. Hör av dig så vi kan bestämma dag och tid.


Det är ditt ansvar att se till att adress och kontaktuppgifter som du angett vid beställningstillfället är korrekta.

Oavhämtad försändelse
Det är ditt ansvar att lösa ut försändelsen på utlämningsstället. Om du inte hämtar ut ditt paket på utlämningsstället, skickas det tillbaka till oss, och vi kan då komma att debitera dig en skälig summa för frakt- och administrativa kostnader.

Avbeställning
En avbeställning är inte giltig förrän du mottagit bekräftelse härom från oss. Du kan avbeställa din order utan kostnad för dig fram till dess att beställningen har effektuerats, dvs frakthandling har skapats. Efter denna tidpunkt är du skyldig att ta emot leveransen. Avbeställning av icke lagerförd vara som beställts eller tillverkats speciellt för dig, är inte möjlig, efter det att vi beställt eller påbörjat tillverkningen av varan/tjänsten.

Ångerrätt
Som privatperson har du enligt Distansavtalslagen rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar. Du har inte rätt att ångra dig om tjänsten påbörjas under ångerfristen med ditt samtycke, om varan på grund av sin beskaffenhet inte kan återlämnas, om förseglingen brutits eller du har registrerat licensen. Om du ångrar köpet måste varan återlämnas i väsentligen oförändrat skick. Ångerrätten börjar löpa den dag vi bekräftade din beställning av en tjänst hos oss respektive den dag du fått varan eller en väsentlig del av den.

Bilder och text
Jag reserverar mig mot eventuella tryckfel, färgavvikelser samt mot fel i information och specifikationer vad gäller varor och tjänster som förekommer i sortimentet.


Hör av dig om det är några frågetecken - vi löser det!